perjantai 15. heinäkuuta 2016

Viikon soppa: Nopea gazpacho

Jos oli arki ennenkin kiireistä niin nyt se on aivan hullunmyllyä. Kuljen päivittäin Helsinkiin ja illat venyy tallilla väkisin myöhään, joten kaupassakäynnit ja kokkailut on oikeasti lyötävä kalenteriin ja aikataulutettava viikon ohjelmaan. Ei kuitenkaan yhtään niin paha miltä sen saa kuulostamaan, kun vaan löytää oikeast selviytymiskeinot. :D Siitä syystä olen päättänyt tehdä meille vähintään kerran viikossa ruoaksi jonkun keiton. Keitot syntyy yleensä aika vaivattomasti ja niistä riittää syötävää ainakin pariksi illaksi. Tällä viikolla meidän soppana oli erityisen nopea ja kesäinen gazpacho eli kylmä tomaattikeitto.



Ainekset:
4-5 tomaattia
puolikas kurkku
paprika
1-2 valkosipulinkynttä
pari oksaa tuoretta korianteria
1 rkl valkoviinietikkaa
(1 dl vettä)
pari rouhaisua kuivattua chiliä
suolaa
pippuria
loraus oliiviöljyä

Valmistus:
Pilko kasviksia hieman pienemmiksi paloiksi. Laita kaikki ainekset vettä lukuunottamatta blenderiin ja sekoita. Lisää tarvittaessa noin desin verran vettä, jos keitto jää liian paksuksi. Tarkista maku ja nauti. 

Ihanan helppoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti