maanantai 5. syyskuuta 2016

Täytetyt paprikat riisi-kasvistäytteellä

Tajunnan räjäyttävää makuelämystä täytetyillä paprikoilla on vaikea luoda, mutta maittavaa arkiruokaa niistä saa aika helposti. Ja siitä nämä retroherkut ovat mitä parhaita, että täytteitä voi varioida sen mukaan mitä kaapista kulloinkin löytyy. Näiden viime viikolla valmistamieni paprikoiden täyte syntyi tällä kertaa ylijääneestä riisilisäkkeestä, joten resepti on varsin simppeli.


Ainekset:
2 kpl paprikoita
150 g mozzarellajuustoraastetta

Valmistus:
Aloita valmistus riisilisäkkeestä mikäli sitä ei ole valmiina edellisiltä päiviltä. Halkaise paprikat puoliksi pituussuunnassa, poista siemenet ja asettele ne vuokaan avoin puoli ylöspäin. Täytä paprikat riisi-kasvistäytteellä ja ripottele päälle mozzarellajuustoraastetta. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti