Ainekset:
3-4 porkkanaa
sipuli
pieni kukkakaali
n. 5 dl suppilovahveroita
150 g kylmäsavulohta
2 rkl tomaattipyrettä
1 prk Kippari-ruokakermaa
2 rkl sherryä / savuista viskiä
ruohosipulia
1,5 l vettä
suolaa &mustapippuria
Valmistus:
Kuori ja silppua porkkana ja sipuli. Kuullota niitä hetki kattilassa tilkassa oliiviöljyä.
Paista sieniä miedolla lämmöllä paistinpannulla niin, että niistä lähtevä neste on haihtunut. Lisää sienet, vesi ja tomaattipyre kattilaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Pilko kukkakaali ja kylmäsavulohi pieniksi paloiksi. Lisää ainekset keittoon ja jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia.
Lisää ruokakerma, alkoholi ja hienonnettu ruohosipuli juuri ennen tarjoilua. Tarkista maku ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti