Ainekset:
4 munaa
2,5 dl sokeria
200 g voita
2 dl makeuttamatonta cashewmaitojuomaa
3,75 dl perunajauhoja
2,5 dl sokeria
200 g voita
2 dl makeuttamatonta cashewmaitojuomaa
3,75 dl perunajauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1 rkl leivinjauhetta
1 tl aitoa vaniljaa
1 rkl leivinjauhetta
1 tl aitoa vaniljaa
Kuorrutus:
75 g voita
0,75 dl kahvia
4 dl tomusokeria
4 dl tomusokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
2 tl aitoa vaniljaa
Pinnalle kuivattuja karpaloita
2 tl aitoa vaniljaa
Pinnalle kuivattuja karpaloita
Valmistus:
Aloita valmistus vatkaamalla huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Sulata voi kattilassa ja lisää siihen cashewmaito. Yhdistä kuivat aineet.
Sekoita kuivat aineet ja voi-maitoseos muna-sokerivaahtoon. Kääntele varovasti sekaisin, älä vatkaa.
Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 15 min.
Kuorrutus:
Sulata voi kattilassa. Lisää kahvi. Sekoita muut aineet seokseen kuumalla levyllä, kunnes seos on tasaista.
Kaada kuorrutus kuumana pohjan keskelle. Levitä tarvittaessa lastalla, jotta kuorrutusta on myös reunoilla. Koristele kuivatuilla karpaloilla ennen kuin kuorrutus jäähtyy.
Suklaisten mokkapalojen lisäksi gluteenittomaan brunssipöytään päätyi kreikkalainen salaatti, porkkana-vuohenjuustomunakkaita, chia-tuorepuuroa, hedelmiä sekä leipäjuustoa ja lakkahilloa. Ystävien seurassa nautittuna täydellinen kattaus! <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti