Arkisin syöminen tuppaa venymään usein aika myöhään.
Hirvittävän raskasta ateriaa ei viitsisi juuri ennen nukkumaanmenoa syödä,
mutta nälkä on usein kova, joten ruokaisille salaateille löytyy kysyntää.
Viime viikolla kokeiluun pääsi Ruokala.fi:stä
löytynyt bataatti-porkkanasalaatti. Harissa antaa mukavasti potkua kasviksille
ja hernerouhe puolestaan kivaa rakennetta. Salaatin kylkeen paistoin vielä
broilerin sisäfileitä ruokaisuutta lisäämään. Kannattaa kokeilla!
Ainekset:
bataatti
3 porkkanaa
2 dl kuorittua hernerouhetta
(löytyy gluteenittomien tuotteiden hyllystä)
(löytyy gluteenittomien tuotteiden hyllystä)
2 rkl harissaa
fetaa
sitruuna
tuoretta korianteria
oliiviöljyä
suolaa
Valmistus:
Aloita huuhtelemalla hernerouhe ja keittämällä sitä suolatussa vedessä noin vartin
ajan. Huuhtele kypsä rouhe kylmällä vedellä.
Pilko bataatti ja porkkanat ja sekoita niiden joukkoon
harissaa sekä oliiviöljyä. Kumoa kasvikset pellille ja rouhi päälle hieman
suolaa. Paahda uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
Tää menee kokeiluun! ps. Koska me kokataan yhdessä ja plokkaillaan :D :D???
VastaaPoistaTarvii ehdottomasti kaivaa kalenterit esiin ja katsoa sopiva ajankohta nyt kun ootte taas maisemissa!
VastaaPoistaJuu :)) ehdota taas päivämäärää, niin pistetään vireille :)!
VastaaPoista