torstai 18. helmikuuta 2016

Lehtikaali-halloumisalaatti

Törmäsin tähän ruokaisaan salaattiin Me Naiset -lehdessä, mutta en löytänyt reseptiä netistä. Oma versioni on tietenkin vähän sinne päin.



Ainekset:
3 porkkanaa
lehtikaalia 
granaattiomena
1 pkt halloumia
mantelilastuja
1 rkl hunajaa
kuivattua chiliä
oliiviöljyä

Valmistus:

Aloita valmistus paloittelemalla lehtikaali kulhoon. Sekoita joukkoon loraus oliiviöljyä ja pyörittele  lehtikaaleja öljyssä. Kumoa kaalit uunipellille, rouhaise päälle suolaa ja chiliä. Paahda 200 asteessa noin 5 minuuttia. 
Kuori porkkanat ja suikaloi ne ohuiksi siivuiksi kuorimaveitsellä. Pyörittele porkkanasuikaleita kulhossa hunajan ja chilin kanssa. 

Irrota granaattiomenasta siemenet. Siivuta halloumi ja paista siivut kuivalla pannulla molemmin puolin.

Sekoita porkkanasiivut, granaattiomenansiemenet ja lehtikaalit keskenään. Lisää halloumisiivut ja ripottele päälle mantelilastuja. Ruokaisuutta tuomaan meillä salaatin seuraan paistui jälleen broilerin sisäfilettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti