Hektisen päivän päätteeksi kymmenen jälkeen illalla
ruokalautaselle päätyi jälleen ruokaisaa salaattia. Alkuperäinen ohje on bongattu
Soppa365-sivustolta, mutta muokkaantui sitten tekovaiheessa vähän omaksi
variaatioksi, kun mozzarella unohtui jääkaappiin.
Mutta onnistuu hyvin näinkin ja toimii joko tällaisenaan tai
esim. broilerin lisukkeena, kuten meillä tällä kertaa.
Ainekset:
parsakaali
4 porkkanaa
2 luomuappelsiinia
1 pss kuorellisia manteleita
oliiviöljyä
suolaa
Valmistus:
Pese parsakaali, irrota kukinnot ja halkaise ne kahtia.
Isoimmat kannattaa laittaa neljään osaan. Pese myös toinen appelsiini ja
leikkaa se ohuiksi lohkoiksi. Kuori porkkanat ja pilko ne ohuiksi tikuiksi.
Kumoa kaikki kasvikset ja mantelit pellille.
Purista toisesta appelsiinista mehu noin puoleen desiin
oliiviöljyä ja kaada appelsiiniöljy kasvisten päälle. Rouhi päälle kevyesti
suolaa.
Heihoi! Ai säkin kirjoitat ruokablogia! Hyvältä näyttää ja mukava lukea, mitä teidän keittiössä valmistuu. :)
VastaaPoistaPitkän harkinnan tuloksena päätin tosiaan aloittaa :)
VastaaPoista