sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Ravintola Frankly

Äitini kyseli aamulla ravintolasuosituksia sunnuntai-illalle hänelle ja isälleni. Erilaisia vaihtoethoja pohtiessani totesin, että aika harva paikka pitää oviaan Tampereella avoinna sunnuntaisin... Ravintola Frankly näytti kuitenkin muodostavan poikkeuksen - ravintolan ovet ovat avoinna viikon jokaisena päivänä.

Asuin vuosia sitten samassa korttelissa, missä Ravintola Frankly sijaitsee. Silloin ravintolassa tuli käytyä useamminkin, mutta edellisestä kerrasta on vierähtänyt aikaa. Tänään päädyimme vanhempieni seurassa Franklyyn syömään ja tässä oma arvioni ravintolan tämänpäiväisestä tarjonnasta.

Menu ja sistustus olivat uudistuneet sitten viime visiittini. Yleisilme on siisti ja harmoninen, mutta jollakin tapaa myös hieman persoonaton. Menulta löytyi kuitenkin monta herkullisen kuuloista vaihtoehtoa, joista alkuun valitsin savujuustolla kuorrutettuja jättirapuja. Pienellä valurautapannulla tarjoilluissa ravuissa olisi saanut olla omaan makuuni hieman enemmän potkua, mutta hyvin nuo kuitenkin upposivat ja olo oli melko täysi jo alkuruoan jälkeenPääruoaksi harkitsin karitsan karetta ja voissa haudutettua turskaa, mutta päädyin lopulta pippuripihviin, jotta en joutuisi vahingossakaan kärsimään annoskateudesta. Eikä valinta ollut huono - pihvi katosi ennen kuin muistin edes kuvaa ottaa. :) Täydellisesti paistettu pihvi ja konjakki-pippurikastike toimivat erinomaisesti espanjalaisen valitsemamme Marqués de Cáceres -punaviinin kanssa. Ainoastaan lisäkkeenä tarjotut lohkoperunat hieman tökkivät, sillä ne oli kyllästetty liialla suolalla.Ruoka täytti seurueemme vatsat siinä määrin, että jälkiruoat jäivät tällä kertaa testaamatta. Frankly vakuutti kuitenkin edelleen varmana, laadukkaana perusravintola, johon varmasti päädymme toistekin. Itseäni jäi ainakin nuo pääruokien vaihtoehdot vielä siinä määrin houkuttelemaan...  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti